Piña Colada cake

Recept Piña Colada cake

Piña Colada cake makenHeeft u ook zo'n zin in deze heerlijke zoete cake met ananas en rum?

 

 

 

 

 

Ingrediënten

  • 250 gram bloem
  • 200 gram boter
  • 200 gram suiker
  • 20 gram geraspte kokos
  • 5 eieren
  • 1 dl rum
  • 1 ananas

Bakinformatie

Temperatuur oven - 150 graden
Baktijd - 60 minuten in conventionele oven
Baktijd - ongeveer 45 minuten in heteluchtoven
Nodig - Springvorm, rechthoekig, voor cake, ingevet met boter en bloem

Voorbereiding

Maak de ananas schoon en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. laat deze 1 uur in de rum marineren. Giet ze af en wrijf ze droog.

Bereidingswijze

Meng 250 gram bloem, 5 eieren, 200 gram boter, 200 gram suiker en 20 gram geraspte kokos tot een homogeen cakebeslag. Roer hier voorzichtig de blokjes ananas door. Bak de cake 1 uur in de oven.

Recept voor Piña Colada cake.Recept voor Piña Colada cake.