Tips en handigheidjes

Tips en handigheidjes

Tips zelf taart makenTips en handigheidjes om zelf taart te bakken. Je moet het even weten .......

 

 

  • Om te weten of een cake gaar is steekt u er een dunne breipen of tandenstoker in. Al hij na het er weer uithalen nog schoon is, is de cake gaar.
  • Uw krijgt de taart niet uit de vorm: de vorm op een rooster keren en een natte doek erop leggen. Na een paar minuten voorzichtig losmaken.
  • Uw taart komt maar half uit de vorm: de stukken die nog in de vorm zitten voorzichtig losmaken en weer vastplakken met jam. Het gebak dun met jam besmeren en met instant chocoladepoeder bestrooien. Je ziet er niets meer van!!
  • Als uw taart wat is ingezakt: de taart of cake doormidden snijden en met vruchten zó beleggen dat het midden hoger is. De lagen weer op elkaar leggen en verder garneren.
  • Als uw taart te droog is: met een breinaald gaatjes in het gebak prikken. Met likeur of vruchtensap besprenkelen en in aluminiumfolie verpakt in laten trekken.

 

Tips en handigheidjesTips en handigheidjes